Workshop Assertiviteit

Opkomen voor jezelf en verbinding houden met de ander

Deel 5: Uit je comfort zone komen

Kom naar een live workshop in Gent ➡️ Klik hier voor meer info

Werken aan je assertiviteit zal ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt in je communicatie en ook duidelijker kan communiceren. Iets dat je relaties op het werk of in je persoonlijk leven alleen maar ten goede zal komen.

Over de Trainer

Aranka Pieters is bevlogen door leiderschap, zelfmanagement en persoonlijke groei. Als leidinggevende liggen haar voornaamste ervaringen in customer service en sales. Ze legde een ambitieus parcours af tot middenkader. Na meer dan 10 jaar verliet zij in 2020 haar werkgever om haar talenten zelfstandig in te zetten als trainer en coach.

Ze breidde haar ervaring uit door verschillende rollen op te nemen, o.a. als freelance teamcoach, loopbaancoach, trainer en docent. Zo zette ze in praktijk om wat ze leerde tijdens verschillende opleidingen over coaching, verbindende communicatie, leiderschap en NLP.

Haar motto: “While you’re trembling, that’s when the magic happens”. Om groei te faciliteren vindt zij het belangrijk om een veilige omgeving te scheppen en kwetsbaarheid aan te moedigen door zelf het voorbeeld te geven. Ze is mensgericht en gelooft sterk in goedheid van het individu en kracht van een groep.

Ontvang 150€ korting!
Geldig voor de opleiding NLP Practitioner

Tijdelijk aanbod bij inschrijving voor NLP Bootcamp 2021

Bel ons op +32/9 335 62 04